Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Κουζίνα: Διάσημοι Διακοσμητές μας Λένε Ποια θα είναι η Μόδα τη Νέα Χρονιά!!

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που περνάμε πολλές ώρες σε αυτήν καθημερινά. Αυτό που έχει σημασία, λοιπόν, είναι αυτός ο χώρος να είναι πάντα προσεγμένος και να μας εμπνέει να περνάμε κάποιες ώρες της καθημερινότητάς μας εκεί, να μαγειρεύουμε, να τρώμε αλλά και να χαλαρώνουμε.

Τα trends στην κουζίνα του 2016 είναι πολλά και απολύτως φρέσκα. Συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά και αυτά που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή και σας τα παρουσιάζουμε.

Η κουζίνα γίνεται ενιαία με το υπόλοιπο σπίτι Τα περισσότερα σπίτια πλέον έχουν ενιαίες κουζίνες-σαλόνια και γι'αυτό η διακόσμηση στις κουζίνες σιγά-σιγά αλλάζει και εναρμονίζεται με τη διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού. Οι κουζίνες πλέον διακοσμούνται με έπιπλα που εκτός από λειτουργικό χαρακτήρα έχουν και αισθητικό. Η οικογένεια περνάει περισσότερο χρόνο σε αυτήν και έτσι αυτός ο χώρος γίνεται πιο όμορφος και διακοσμείται με τέτοιο τρόπο ώστε να χαλαρώνει τα μέλη της οικογένειας που φιλοξενεί.

κουζίνα
Η κουζίνα πλέον διακοσμείται ενιαία με το υπόλοιπο σπίτι.

Ανοιχτά ράφια Αυτό είναι ένα trend που είδαμε και πέρυσι αλλά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και τα επόμενα χρόνια. Τα ράφια της κουζίνας πλέον είναι ανοιχτά και έτσι ο χώρος δείχνει πιο ζεστός, πιο ζωντανός αλλά και πιο λειτουργικός.

κουζίνα
Τα ράφια είναι ανοιχτά και ο χώρος πλέον δείχνει πιο ζωντανός και λειτουργικός.

Ταπετσαρία Η ταπετσαρία στην κουζίνα είναι ένα φρέσκο trend που αποκτάει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Η ταπετσαρία θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει πιο ζωντανός και στιλάτος ενώ θα σας συμβουλεύαμε να τη βάλετε σε συγκεκριμένα σημεία της κουζίνας και όχι παντού. Βρείτε ένα σχέδιο που σας εκφράζει και σας δημιουργεί θετική διάθεση και βάλτε το στην κουζίνα σας.

κουζίνα
Η κουζίνα αποκτάει χρώμα με την προσθήκη μιας ωραίας ταπετσαρίας.

Μίξη μοντέρνου και παραδοσιακού Οι μίξεις διαφόρων στιλ είναι μια μόδα που θα δούμε σε πολλά δωμάτια και χώρους του σπιτιού. Στην κουζίνα οι σχεδιαστές πλέον λατρεύουν να μπερδεύουν το παραδοσιακό στιλ με το μοντέρνο. Υλικά μπλέκονται μεταξύ τους και θα δείτε πολλά έπιπλα κουζίνας που θα συνδυάζουν υλικά όπως μέταλλο με ξύλο ή ξύλο με μάρμαρο.

κουζίνα
Το παραδοσιακό στιλ μπλέκεται με το μοντέρνο και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ.

Μεταλλικά χρώματα Μπορεί μέχρι τώρα να είχατε συνηθίσει στην κουζίνα αποχρώσεις μετάλλων όπως ασημί και ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά φέτος θα δείτε να κυριαρχούν περισσότερο ο χρυσός, ο χαλκός και ο μπρούτζος.

κουζίνα
Χαλκός, χρυσός και μπρούτζος είναι τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται πολύ στις κουζίνες του 2015/2016.

Μαύρο Το μαύρο είναι ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει έντονα στις κουζίνες τη νέα χρονιά. Οι total white κουζίνες θα συνεχίσουν  να είναι στη μόδα αλλά το μαύρο αποτελεί την τέλεια εναλλακτική. Για να το υιοθετήσετε ξεκινήστε από ντουλάπια και πάγκους. Μια επίσης καλή επιλογή είναι ο συνδυασμός άσπρου και μαύρου.

κουζίνα
Το μαύρο είναι ένα χρώμα που δίνει σοφιστικέ χαρακτήρα στην κουζίνα.

Tribal Αν δεν είστε φαν της μονοχρωμίας τότε μπορείτε να επιλέξετε πιο γήινους συνδυασμούς αλλά και μίξεις χρωμάτων. Το Μαρόκο επηρεάζει φέτος τις κουζίνες μας όπως και τα ινδιάνικα σχέδια με τα πολλά χρώματα και τις φυσικές αποχρώσεις που θα κάνουν την κουζίνα σας να δείχνει πιο ζεστή και φιλόξενη.

κουζίνα
Το Μαρόκο και η ινδιάνικη διακόσμηση επηρεάζουν τη διακόσμηση στις κουζίνες μας.
ΠΗΓΗ:http://spirossoulis.com

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

25 Cool DIY Metal Pipe Projects For Your Home!!

01. Use Pipes For The Bathroom Vanity Base For An Industrial Look


 

02. Use Them In Place Of Curtain Rods

 

03. Make A Bar Craft For Summer Parties


 

04. Build A Unique Coffee Table

 

05. Make A Totally Unexpected Chandelier For Your Bedroom

 

 

06. Metal Pipe Industrial Shelf

 

07. Cute DIY Bookshelf

 

08. Make These Tiki Torches

 

09. Amazing Kitchen Shelves

 

10. Make A Clothes Rack

 

11. Pipe Towel Rail

 

12. A Living Room Shelving Unit

 

13. Make a Wine Rack

 

14. A Paper Towels Holder

 

15. Create A Unique Lamp

 

16 Build A Console Table 

 

17. A Cool Painted Pipe And Wood Open Shelving

 

18. A Towel Bar With A Shelf

 

19. Another Fancy Bookshelf

 

20. A Stylish Wardrobe Hook

 

21. Create Shelving for Your TV

 

22. Create a Wall Rail Storage System

 

23. Create a Holder for Firewood

 

24. Industrial Clothing Rack

 

25. DIY Industrial Side Table


ΠΗΓΗ: http://www.architecturendesign.net

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Τα Καλύτερα Χρώματα για την Κουζίνα σας είναι Αυτά!

Ποιες αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν φέτος στη διακόσμηση της κουζίνας σας; Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για τους τοίχους της; Ποια χρώματα θα φέρουν ευτυχία και ευημερία στο σπίτι σας; Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα χρώματα και τις αποχρώσεις που είναι φέτος περισσότερο στη μόδα. Δείτε τι ανακαλύψαμε..

Μπορεί στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού να ταιριάζουν περισσότερα χρώματα, αλλά στην κουζίνα συνήθως οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες. Μιας και οι συσκευές είναι συνήθως μαύρες, ασημί ή λευκές, οι επιλογές που ταιριάζουν είναι συγκεκριμένες.

Οι αποχρώσεις του γκρι είναι ίσως ένα από τα πιο δυνατά τρεντ για να βάψετε τους τοίχους της κουζίνας σας.

Έντονα χρώματα Συνήθως στις κουζίνες δεν επιλέγονται ιδιαίτερα έντονα χρώματα. Φέτος όμως η μόδα επιτάσσει ένταση αλλά σε συγκεκριμένα σημεία της κουζίνας. Προτιμήστε να βάψετε σε έντονο πορτοκαλί, κόκκινο ή μπλε έναν από τους τοίχους ή λεπτομέρειες του χώρου. Αποφύγετε έντονα χρώματα σε όλους τους τοίχους και προτιμήστε να παίξετε με 2 διαφορετικές αποχρώσεις σε ντουλάπια και τοίχους.

Το πράσινο είναι ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει πολύ στην κουζίνα. Βάψτε τον έναν τοίχο σε μια έντονη απόχρωση και επιλέξτε πιο παλ χρώματα για τους υπόλοιπους τοίχους.
Το πράσινο είναι ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει πολύ στην κουζίνα. Βάψτε τον έναν τοίχο σε μια έντονη απόχρωση και επιλέξτε πιο παλ χρώματα για τους υπόλοιπους τοίχους.

Απαλές αποχρώσεις Αν αγαπάτε τα έντονα χρώματα αλλά δεν θέλετε να δώσετε πολύ ένταση στην κουζίνα σας, μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις που ναι μεν είναι έντονες αλλά όχι τόσο ώστε να σας δημιουργούν ένταση. Το πετρόλ, το κυπαρίσσι και το κόκκινο είναι 3 αποχρώσεις που θα δείτε να «παίζουν» πολύ στη διακόσμηση της κουζίνας σε διάφορους τόνους.

Το παλ φιστικί και το ανοιχτό γκρι είναι δύο αποχρώσεις που μας αρέσουν ιδιαίτερα για τη διακόσμηση της κουζίνας.
Το παλ φιστικί και το ανοιχτό γκρι είναι δύο αποχρώσεις που μας αρέσουν ιδιαίτερα για τη διακόσμηση της κουζίνας.

Ανοιχτό μπορντό Πρόκειται για ένα από τα πιο στιλάτα χρώματα της σεζόν και αποτελεί την τέλεια πρόταση για τους τοίχους της κουζίνας σας. Αυτό το χρώμα δεν είναι πολύ έντονο αλλά έχει δυναμισμό, ένας συνδυασμός που χρειάζεται σε έναν χώρο όπως η κουζίνα (δεν θέλουμε να κοιμηθείτε πάνω από την κατσαρόλα σας την ώρα του μαγειρέματος).

Το μπορντό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στην κουζίνα και δίνει μια ωραία πινελιά χρώματος και έντασης.
Το μπορντό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στην κουζίνα.

Μπλε Το μπλε είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν. Αν πέρυσι το γκρι κυριάρχησε στους τοίχους και στη διακόσμηση του σπιτιού σας, φέτος το μπλε χρησιμοποιείται πάρα πολύ και σε διάφορες αποχρώσεις. Το πετρόλ, το γκρι-μπλε, το παλ θαλασσί είναι 3 χρώματα που αποτελούν καλή επιλογή για την κουζίνα σας.

Το ασημί-μπλε είναι ένα χρώμα που θα δείτε να 'παίζει' πολύ στη διακόσμηση της κουζίνας μας αυτή τη χρονιά.
Το ασημί-μπλε είναι ένα χρώμα που θα δείτε να "παίζει" πολύ στη διακόσμηση της κουζίνας αυτή τη χρονιά.

Γκρι Το γκρι αποτελεί πλέον σταθερή αξία και είναι το ιδανικό χρώμα για όλους εσάς που προτιμάτε μια πιο ουδέτερη απόχρωση για τους τοίχους σας και σας αρέσει περισσότερο να «παίζετε» με τα χρώματα στην υπόλοιπη διακόσμηση της κουζίνας. Φέτος το γκρι συνδυάζεται υπέροχα με πετρόλ, μπορντό αλλά και λευκό.

Δείτε πόσο ωραία δένει το γκρι με το μπορντό.
Δείτε πόσο ωραία δένει το γκρι με το μπορντό.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων για την κουζίνα είναι πάρα πολλοί. Σημασία έχει το στιλ που θέλετε να έχει η κουζίνα σας. Με γνώμονα το στιλ, μπορείτε να βρείτε μια απόχρωση που θα την αναδείξει καλύτερα. Βάλτε πιο έντονα χρώματα στα σημεία που θέλετε να αναδείξετε καλύτερα και αποφύγετε δυνατές αποχρώσεις σε σημεία που θέλετε να κρύψετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μελετήσει καλά την κουζίνα σας ώστε να βρείτε ποια σημεία της θέλετε να τονίσετε και ποια να κρύψετε. Επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν και προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τους συνδυασμούς.

ΠΗΓΗ: http://spirossoulis.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Όμορφα tips για ρομαντικά υπνοδωμάτια!

Κακά τα ψέματα πολλές από εμάς ζούμε ακόμη στο ροζ συννεφάκι όσο χρόνια κι αν περάσουν…και καλά κάνουμε! Έτσι, λοιπόν ποια από εμάς δε θα ήθελε ο πιο προσωπικός της χώρος να εμπνέει ρομαντισμό! Καμία…

Το να διακοσμήσεις το υπνοδωμάτιο σου με γνώμονα τον ρομαντισμό, δε σημαίνει ότι πρέπει να το γεμίσεις με τούλια, βολάν και να πρωταγωνιστεί η ροζ απόχρωση παντού! Απλώς, μαλακά υφάσματα, ρετρό πινελιές και ένας ωραίος πολυέλαιος αρκούν για να πετύχεις τον ρομαντικό αυτό στόχο σου!

Όμορφα tips για ρομαντικά υπνοδωμάτια!
Βάλε ροζ και κόκκινες πινελιές σε διάφορα σημεία.


Μην περιμένεις μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να τιγκάρεις το υπνοδωμάτιο σου με κεριά, καρδούλες και κόκκινα τριαντάφυλλα, είναι ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο καθ’όλη τη διάρκεια το χρόνου μόνο με μικρά και έξυπνα tips!

Φύγαμε να δούμε όλα τα tips για να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου…ρομαντικό!

Όμορφα tips για ρομαντικά υπνοδωμάτια!
Η απόχρωση κρεμ θα σε βοηθήσει να πετύχεις εύκολα τον στόχο σου.


Όμορφα tips για ρομαντικά υπνοδωμάτια!
Ένα ρομαντικό κρεβάτι σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.


Όμορφα tips για ρομαντικά υπνοδωμάτια!
Ένα ρετρό κεφαλάρι στο κρεβάτι θα δώσει τον ρομαντισμό που θέλεις.


Όμορφα tips για ρομαντικά υπνοδωμάτια!
Οι αντίκες πάντα δίνουν ρομαντικό χαρακτήρα όπου κι αν βρεθούν.


Όμορφα tips για ρομαντικά υπνοδωμάτια!


Όμορφα tips για ρομαντικά υπνοδωμάτια! 
Τοποθέτησε φωτισμό παντού -γιατί όχι και κρυφό!
ΠΗΓΗ:http://www.marymary.gr

6+1 Kαθρέπτες Μπάνιου!!