Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Αυτό είναι το Γραφείο που έχει Ξετρελάνει όλο το Instagram!!

Υπάρχει ένα γραφείο που έχει στην κυριολεξία ξετρελάνει το Instagram. Πρόκειται για το γραφείο μιας διάσημης fashion blogger που ύστερα από αρκετούς μήνες προσπάθειας και αλλαγών κατάφερε να το ολοκληρώσει και να «ανεβάσει» τις σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Η Christine Andrew είναι μια διάσημη fashion blogger που θέλησε να ανανεώσει το γραφείο που έχει μέσα στο σπίτι της καθώς αυτός είναι και ο βασικός χώρος εργασίας της.

Η γνωστή blogger έβαλε αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του κοραλί για να ολοκληρώσει τη διακόσμηση του γραφείου της και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Η ίδια δήλωσε πως ήταν τρομερά δύσκολο για αυτήν να διακοσμήσει το γραφείο της γιατί η διακόσμηση ήταν ένας τομέας που δεν κατείχε. Όμως, με πολύ επιμονή και υπομονή και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στο χώρο της μόδας, κατάφερε να δημιουργήσει αυτόν τον υπέροχο χώρο.

Το γραφείο Το γραφείο της Christine είναι ένα μοντέρνο λευκό τραπέζι μπροστά από το οποίο τοποθέτησε μια πολύ άνετη πολυθρόνα με ένα κοραλί γούνινο μαξιλαράκι. Αμέσως ο χώρος, με αυτήν την μικρή προσθήκη,  έγινε πιο ζεστός.

Το γραφείο είναι σε λευκό χρώμα και μπροστά ακριβώς η Christine έχει τοποθετήσει μια πανέμορφη πολυθρόνα.
Το γραφείο είναι σε λευκό χρώμα και μπροστά ακριβώς η Christine έχει τοποθετήσει μια πανέμορφη πολυθρόνα.

Το χαλί Όλο το δωμάτιο καλύπτεται με ένα πολύ ζεστό και μαλακό χαλί που δίνει μια ζεστή πινελιά στο χώρο και τον κάνει να δείχνει πιο φιλόξενος. Δίπλα από το γραφείο, η Christine τοποθέτησε ακόμα μια καρέκλα για να γεμίσει ο χώρος.

Το μεγάλο χαλί κάνει όλο τον χώρο να δείχνει πιο cozy.
Το μεγάλο χαλί κάνει όλο το χώρο να δείχνει πιο cozy.

Η διακόσμηση Η Christine έβαλε όμορφα πινακάκια στους τοίχους της και διακόσμησε το γραφείο με έναν πίνακα ενόρασης (πίνακας με φωτογραφίες που εμπνέουν) και ένα όμορφο φωτιστικό.

Ο τοίχος έχει διακοσμηθεί με όμορφα πινακάκια.
Ο τοίχος έχει διακοσμηθεί με όμορφα πινακάκια.

Ένα μικρό φυτό στην άκρη του γραφείου δίνει ζωντάνια στο χώρο και τον κάνει να δείχνει ακόμα πιο όμορφος. Η κορνίζα με τη φωτογραφία της ίδιας που φιλάει το αγόρι της σε μια παραλία δίνει προσωπικότητα στο χώρο και ζεστασιά.

Η Christine έχει φτιάξει τόσο όμορφα το γραφείο της προσθέτοντας προσωπικά στοιχεία, που την κάνουν να νιώθει όμορφα, ενώ επίσης την εμπνέουν να συνεχίσει με πολύ ζήλο και αυτοπεποίθηση το όμορφο blog της.
Η Christine έχει φτιάξει τόσο όμορφα το γραφείο της προσθέτοντας προσωπικά στοιχεία, που την κάνουν να νιώθει όμορφα, ενώ επίσης την εμπνέουν να συνεχίσει με πολύ ζήλο τη δουλειά της.
ΠΗΓΗ:http://spirossoulis.com

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Mix & match ideas για ιδιαίτερες τραπεζαρίες!

Ο νέος χρόνος φέρνει ευχάριστες αλλαγές για το decor στο χώρο της τραπεζαρίας. Ήδη τα τελευταία χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία της η τάση που θέλει τον συνδυασμό διαφορετικών υλικών, χρωμάτων αλλά και στιλ στα έπιπλα κάτι που φέτος πρόκειται να συναντήσουμε ακόμη πιο έντονα. Αυτό σημαίνει ότι επικρατεί μία κατεύθυνση μακριά από κάθε τι συμβατικό με αποτέλεσμα να συνθέτονται ιδιαίτεροι χώροι που έστω και αν χαρακτηρίζονται από κλασσικές γραμμές το decor τους εμπνέεται μέσω μίας μοντέρνας οπτικής και μίας ανατρεπτικής διάθεσης. Επομένως αν ήδη στην κατοχή σας έχετε κρατημένα vintage κομμάτια, μη διστάσετε να τα συνδυάσετε με μοντέρνα και μάλιστα σε διαφορετικά χρώματα. Δείτε μερικές ιδέες που θα βοηθήσουν.

Simple & chic decor με Minimal αισθητική. Οι χρωματιστές καρέκλες «σπάνε» την αυστηρότητα του χώρου δείχνοντας τον πιο ζεστό.

Το retro στιλ είναι ένα από τα αγαπημένα του 2016. Προσθέστε μερικές χρωματιστές πινελιές για ένα ιδιαίτερο τελείωμα.

Ένας ενδιαφέρον mix & match συνδυασμός του simple με το industrial decor.

Η τραπεζαρία σε κλασσικές γραμμές αποκτά μοντέρνο ύφος με τις funky χρωματιστές καρέκλες και τα ζωηρά μοτίβα στα υφάσματα.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση mix & match decor για την τραπεζαρία. Το retro ξύλινο τραπέζι συνδυάζεται με τον πιο stylish τρόπο με μοντέρνες καρέκλες και μία oversized πολυθρόνα.

Σε ένα χώρο με vintage στοιχεία μπορείτε να τοποθετήσετε μία απλή τραπεζαρία με χρωματιστές καρέκλες και δερμάτινο καναπέ.

Μοντέρνο decor με industrial επιρροές. Οι κίτρινες καρέκλες προσθέτουν περισσότερη ζωντάνια τονίζοντας τον πίνακα στον τοίχο.

Μix & match decor με retro και μοντέρνα έπιπλα.

Το vintage τραπέζι περιτριγυρίζουν χρωματιστές και μοντέρνες καρέκλες.
 ΠΗΓΗ:http://www.jenny.gr/