Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Mix & match ideas για ιδιαίτερες τραπεζαρίες!

Ο νέος χρόνος φέρνει ευχάριστες αλλαγές για το decor στο χώρο της τραπεζαρίας. Ήδη τα τελευταία χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία της η τάση που θέλει τον συνδυασμό διαφορετικών υλικών, χρωμάτων αλλά και στιλ στα έπιπλα κάτι που φέτος πρόκειται να συναντήσουμε ακόμη πιο έντονα. Αυτό σημαίνει ότι επικρατεί μία κατεύθυνση μακριά από κάθε τι συμβατικό με αποτέλεσμα να συνθέτονται ιδιαίτεροι χώροι που έστω και αν χαρακτηρίζονται από κλασσικές γραμμές το decor τους εμπνέεται μέσω μίας μοντέρνας οπτικής και μίας ανατρεπτικής διάθεσης. Επομένως αν ήδη στην κατοχή σας έχετε κρατημένα vintage κομμάτια, μη διστάσετε να τα συνδυάσετε με μοντέρνα και μάλιστα σε διαφορετικά χρώματα. Δείτε μερικές ιδέες που θα βοηθήσουν.

Simple & chic decor με Minimal αισθητική. Οι χρωματιστές καρέκλες «σπάνε» την αυστηρότητα του χώρου δείχνοντας τον πιο ζεστό.

Το retro στιλ είναι ένα από τα αγαπημένα του 2016. Προσθέστε μερικές χρωματιστές πινελιές για ένα ιδιαίτερο τελείωμα.

Ένας ενδιαφέρον mix & match συνδυασμός του simple με το industrial decor.

Η τραπεζαρία σε κλασσικές γραμμές αποκτά μοντέρνο ύφος με τις funky χρωματιστές καρέκλες και τα ζωηρά μοτίβα στα υφάσματα.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση mix & match decor για την τραπεζαρία. Το retro ξύλινο τραπέζι συνδυάζεται με τον πιο stylish τρόπο με μοντέρνες καρέκλες και μία oversized πολυθρόνα.

Σε ένα χώρο με vintage στοιχεία μπορείτε να τοποθετήσετε μία απλή τραπεζαρία με χρωματιστές καρέκλες και δερμάτινο καναπέ.

Μοντέρνο decor με industrial επιρροές. Οι κίτρινες καρέκλες προσθέτουν περισσότερη ζωντάνια τονίζοντας τον πίνακα στον τοίχο.

Μix & match decor με retro και μοντέρνα έπιπλα.

Το vintage τραπέζι περιτριγυρίζουν χρωματιστές και μοντέρνες καρέκλες.
 ΠΗΓΗ:http://www.jenny.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου