Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Το Exclusive Οικολογικό Θέρετρο του Leonardo DiCaprio!!


Ο βραβευμένος και πολύ δημοφιλής ηθοποιός, Leonardo DiCaprio, που είναι και γνωστός οικολόγος, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Έτσι, αποφάσισε να μετατρέψει ένα μικρό νησί στην Μπελίζ σε οικολογικό resort.

thehomeissue_caprio03
Το θέρετρο θα βρίσκεται σε ένα νησί της Μπελίζ και θα έχει και αυτόνομες κατοικίες.

Η Μπελίζ είναι μια χώρα της Κεντρικής Αμερικής, που βρίσκεται πολύ κοντά στο κοσμοπολίτικο San Pedro. Ο ηθοποιός αγόρασε μια έκταση 421.000 τ.μ. με έναν συνέταιρο πριν από περίπου 10 χρόνια και πρόσφατα αποφάσισε να μετατρέψει την τεράστια αυτή έκταση σε ένα πολυτελές θέρετρο το οποίο πρόκειται να ανοίξει το 2018.

thehomeissue_caprio04
Ο ηθοποιός θέλει να μετατρέψει το μέρος σε ένα σούπερ οικολογικό νησί που δεν επιβαρύνει καθόλου το οικοσύστημα.

Το πλάνο είναι να δημιουργηθεί ένα ανανεωμένο νησί το οποίο έχει πληγεί στο παρελθόν από υπερβολικό ψάρεμα και μόλυνση των ακτών. Επιπλέον, λόγω του ότι το νησί βρίσκεται πολύ κοντά στο San Pedro, πολλά δέντρα του έχουν κοπεί για να φτιαχτούν ξενοδοχεία στην κοσμοπολίτικη περιοχή.

Το οικολογικό θέρετρο που θα δημιουργηθεί σε μια πλατφόρμα πάνω στο νερό θα αποτελέσει και προστατευτικό κάλυμμα για τα αλιευτικά καταφύγια και τους τεχνητούς ύφαλους που βρίσκονται από κάτω. Τα σχέδια είναι σε εξέλιξη και η γη του νησιού θα αναδασωθεί. Όλη αυτή την εξέλιξη θα παρακολουθούν επιστήμονες, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και μηχανικοί.

thehomeissue_caprio01
Το νησί προς το παρόν είναι αρκετά μολυσμένο και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να ανακάμψει.

Ο στόχος του DiCaprio είναι να δημιουργήσει όχι απλά κάτι που θα κάνει καλό στο περιβάλλον αλλά και που θα το αναδομήσει και θα το κάνει καλύτερο από ότι ήταν πριν.

thehomeissue_caprio02
Κάπως έτσι θα είναι το θέρετρο που θα φτιάξει ο ηθοποιός στο πανεμορφο αυτό μέρος.

Πέρα από το ξενοδοχείο, στο νησί θα χτιστούν και κατοικίες οι οποίες θα πωλούνται από 5 έως 15 εκατομμύρια δολάρια ανάλογα με τις ανέσεις που θα προσφέρουν.

ΠΗΓΗ: http://spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου