Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Το Καινούργιο Διαμέρισμα της Jennifer Lopez!!


Το καινούργιο πολυτελέστατο διαμέρισμα της Jennifer Lopez βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν. Είναι περίπου 600 τ.μ. και το κόστος του ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια δολάρια.

Η σουπερ μίνιμαλ κουζίνα του διαμερίσματος.
Η σουπερ μίνιμαλ κουζίνα του διαμερίσματος.

Σε απόλυτα μίνιμαλ ύφος και το κεντρικό σαλόνι.
Σε απόλυτα μίνιμαλ ύφος κινείται και το κεντρικό σαλόνι.

Αν αναρωτιέστε πως γίνεται να κοστίζει τόσο πολύ ένα διαμέρισμα, να σας θυμίσουμε ότι το Μανχάταν της Νέας Υόρκης είναι μία από τις ακριβότερες περιοχές στον κόσμο και αυτό δεν ισχύει μόνο για το real estate αλλά και για το κόστος ζωής. Το Σαν Φρανσίσκο είναι η δεύτερη ακριβότερη πόλη στις ΗΠΑ.

Σε λευκούς και απαλούς τόνους και η τραπεζαρία της.
Η τραπεζαρία της έχει λευκούς και απαλούς τόνους.

Ξύλο, γήινοι τόνοι και Ιταλικό μάρμαρο το ένα από τα μπάνια.
Ξύλο, γήινοι τόνοι και ιταλικό μάρμαρο κάνουν το ένα από τα μπάνια μια ήρεμη εμπειρία.

Το μπάνιο του master bedroom.
Το πολυτελές μπάνιο του master bedroom.

Από το Μπρονξ, όπου μεγάλωσε η σταρ, έφτασε να αγοράσει το ρετιρέ στο κτίριο Whitman, όπου θα έχει γειτόνισσα την Chelsea Clinton, κόρη του πρώην προέδρου της Αμερικής Bill Clinton. Τι περιλαμβάνουν τα 600 τ.μ.; Τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και άλλα 280 τ.μ. τα οποία χωρίζονται σε τέσσερις βεράντες απ' όπου η JLO θα μπορεί να απολαύσει μια φανταστική θέα του Central Park. To οροφοδιαμέρισμα θεωρείται από τα μακρύτερα στην πόλη αφού καταλαμβάνει όλο το τετράγωνο από την 26η οδό ως την 27η.

Άποψη του ενός από τα υπνοδωμάτια.
Ένα από τα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος.

Η μία από τις τέσσερις "άνετες" βεράντες.
Η μία από τις τέσσερις "άνετες" βεράντες.

Το κτίριο φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο, κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιλογή της τραγουδίστριας σύμφωνα με τον μεσίτη της, ο οποίος είπε ότι είδαν πάρα πολλά διαμερίσματα πριν καταλήξουν σε αυτό. Το κτίριο διαθέτει επίσης γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό (πώς θα διατηρήσει άλλωστε τις γραμμωμένες καμπύλες της); Τέλος, κάποια διαμερίσματα συμπεριλαμβανομένου και της JLO έχουν δικό τους ασανσέρ.

Μία από τις βεράντες διαθέτει και μικρό γήπεδο γκολφ.
Μία από τις βεράντες διαθέτει και mini golf.

Διακρίνρται στο ελάχιστο η θέα στο Central Park.
Στο βάθος διακρίνεται η θέα στο Central Park.

Το διαμέρισμα έχει ειδικό επιπλέον χώρο στην κουζίνα  -όπως τα περισσότερα σπίτια στις ΗΠΑ- για να φυλάσσονται τρόφιμα και άλλα είδη. Δηλαδή είναι σαν να υπάρχει ένα μίνι μάρκετ μέσα στο σπίτι, το οποίο είναι πάντα εξοπλισμένο με οτιδήποτε μπορεί να θελήσει η οικογένεια. Τα πατώματα είναι δρύινα και τα μπάνια είναι επενδυμένα με Ιταλικό μάρμαρο. Όλα τα φώτα, η θέρμανση, η μουσική και τα εξωτερικά κουφώματα ελέγχονται από το iPhone και το iPad της JLO.

ΠΗΓΗ: http://spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου